عوامل مختلفی می توانند موجب ریستارت شدن مداوم کامپیوتر شما شوند از علل نرم افزاری گرفته تا ایراد در سخت افزار های شما. برای مثال ویروسی شدن سیستم ، اشکال در درایور های نصب شده ، وجود خطا در نصب نرم افزار ها ، اشکال در نصب ویندوز و یا آپدیت آن و … تمامی این موارد می توانند موجب بالا نیامدن ویندوز و ریستارت شدن مداوم آن شوند. علاوه بر آن وجود ایراد در رم ، مادر بورد ، پاور ، و یا داغ شدن CPUکه معمولا به دلیل درست کار نکردن فن رخ می دهد همگی می توانند سیستم را با چنین مشکلی روبرو کنند. شما می توانید به کمک این مقاله برای رفع ایراد های نرم افزاری اقدام کنید اما پیشنهاد می کنیم در صورت برطرف نشدن مشکلT سیستم خود به یک متخصص نشان دهید.
غیرفعال کردن ریستارت خودکار:
برای رفع مشکل ریستارت شدن کامپیوتر اگر سیستم شما وارد ویندوز می شود می توانید تنظیمات ریستارت اتوماتیک ویندوز را غیر فعال کنید. برای این کار بر روی Computer کلیک راست کرده و Properties را بزنید. اکنون از ستون سمت چپ گزینه ی Advanced System Settings را انتخاب کنید تا پنجره ای مانند تصویر نمایش داده شود. سپس از تب Advanced از قسمت Startup and Recovery گزینه ی Settings را انتخاب کرده و در صفحه ی بعد Automatically restart را غیر فعال کنید.
در Safe Mode ری استارت کنید:
کامپیوتر خود را ری استارت کنید و F8 را بزنید و از بین گزینه هایی که در برابر شما ظاهر می شود Safe Mode with Networking را انتخاب کنید و کلید اینتر را بزنید.با وارد شدن به Safe Mode می توانید هر نرم افزاری را که جدیداً نصب کرده اید حذف کنید. همچنین می توانید درایو های سخت افزار مشکل دار را دوباره نصب کنید یا حتی نسخه جدید آن را از اینترنت بگیرید و نصب کنید. اگر در Safe Mode توانستید مشکل را حل کنید مورد نرم افزاری است. ولی اگر کامپیوتر شما حتی در Safe Mode ری استارت می شود، احتمال سخت افزاری بودن مورد زیاد است.
اسکن رم با نرم افزار MemTest86 :
اگر با هیچ یک از موارد ذکر شده مشکل ریستارت شدن مداوم کامپیوتر برطرف نشد احتمالا سخت افزار کامپیوترتان با مشکل مواجه شده است. درچنین مواردی این احتمال وجود دارد که ایراد از رم باشد. شما می توانید به کمک نرم افزار MemTest86 رم کامپیوتر خود را بررسی کنید تا از سالم بودن آن اطمینان حاصل کرده و در صورت وجود مشکل برای برطرف کردن آن اقدام کنید. برای این کار برنامه را دانلود کنید سپس آن را روی USB و یا CD رایت کرده و بوت کنید. این نرم افزار قدرتمند به کمک الگوریتم های جامع خود رم شما را تست و عیب یابی می کند.
ثبت دیدگاه