دریافت پیام قفل شدن و عدم ورود به پیشخوان وردپرس میتواند واقعا نگران کننده باشد. تصور کنید: یک صبح عالی برای پیاده سازی یک ایده عالی بر روی سایت وردپرسی خود از خواب بیدار شدهاید. با عجله، کامپیوتر خود را روشن میکنید و میخواهید وارد پنل مدیریت وبسایت وردپرسی خود شوید. ناگهان مشاهده میکنید که حساب مدیریت شما قفل شده و امکان ورود ندارید. بدون تردید بیش از یک میلیون فکر وحشتناک در ذهن شما رژه میروند، آیا سایت مرا کسی هک کرده است؟ آیا من راهی برای مقابله با آن میدانم، آیا میشود آن را حل کرد؟
همانطور که بنظر میرسد واقعا اتفاق وحشتناکی میباشد، ما اینجا در پشتیبان وردپرس همراه شما هستیم که بگوییم نگران نباشید، این مشکل به راحتی حل خواهد شد. تنها کاری که لازم است انجام دهید این است که آموزشهای ارائه شده در این مقاله را دنبال کنید، تا بدانید که چگونه مشکل قفل شدن پنل ادمین و عدم ورود به پیشخوان وردپرس را حل نمایید.
دلایل شایعی که باعث عدم ورود به پیشخوان وردپرس می شود
به طور معمول، پنل مدیریت وردپرس برای هر مشکلی قفل نمیشود. برای مثال ممکن است مشکلی در ایجاد ارتباط با پایگاه داده رخ داده باشد. یکی دیگر از دلایلی که ممکن است باعث شده باشد پنل مدیریت وردپرس قفل شود انتقال سایت به دامنهی دیگری میباشد.
اما این بدان معنی نیست که تمام علتهای قفل شدن پنل مدیریت وردپرس خوب هستند. ممکن است شما واقعا قربانی حمله یک هکر شده باشید، و هکر رمز عبور شما را برای ورود عوض کرده باشد. ما همهی این موارد را بررسی خواهیم کرد و برای هر یک راه حلی درست ارائه خواهیم داد.
۱- نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است
ابتدا مطمعا شوید که نام کاربری و رمز عبور خود را برای لاگین شدن به پیشخوان مدیریت وردپرس به طور صحیح وارد میکنید. حتی اگر خطای ناصحیح بودن رمز عبور یا نام کاربری را دریافت میکنید. شما تصمیم گرفتهاید که رمز عبور خود را بازنشانی کنید، اما هیچ گونه ایمیلی مبنی بر بازنشانی رمز عبور دریافت نمیکنید.
اگر مواردی که ذکر شد برای شما اتفاق افتاد، به احتمال زیاد وردپرس توانایی ارسال ایمیل برای شما را دارا نمیباشد. اما هنوز زود است برای نگرانی، صبر کنید. کاری که شما باید انجام دهید این است که رمز عبور ورود به پیشخوان مدیریت وبسایت وردپرسی خود را از طریق phpMyAdmin بازنشانی کنید.
عدم ورود به پیشخوان وردپرس-admin panel
۲- اشتباه بودن آدرس وبسایت وردپرسی
گاهی اوقات با انتقال آدرس وبسایت به دامین جدید باعث رخ دادن مشکل قفل شدن پنل مدیریت وردپرس میشود. که به دلیل عدم تطابق بین پایگاه داده MySQL و آدرس جدید وبسایت میباشد.
از آنجا که وردپرس از MySQL برای ذخیره پستها، پروفایلها و پیکربندیهای شما استفاده میکند، در ابتدا لازم است مطمعا شوید که در پایگاه داده MySQL آدرس جدید وبسایت ثبت میباشد. اگر مشاهده کردید مشکل از اینجا است، باید آدرس جدید وبسایت را جایگزین آدرس قبلی آن در پایگاه داده MySQL کنید.عدم ورود به پیشخوان وردپرس-phpmyadmin change-wordpress-site-url
۳- خطا در ایجاد ارتباط با پایگاه داده
یکی دیگر از دلیل رایج رخ دادن خطای قفل شدن پنل مدیریت وردپرس، عدم ارتباط با پایگاه داده میباشد. این مورد در صورتی درست است که شما در هر صفحه از وبسایت خود خطای عدم ایجاد ارتباط با پایگاه داده را دریافت نمایید.
زیرا در اصل وردپرس قادر به ایجاد یک ارتباط پایدار با پایگاه داده شما نیست، و در نتیجه، شما این خطا را باید در تمام صفحات وبسایت خود مشاهده نمایید. عدم ایجاد ارتباط به پایگاه داده میتواند به دلایل مختلفی ایجاد شود، ازجمله مشکل در سرویس مزبانی هاست وردپرس شما و یا احتمال دارد پایگاه داده شما خراب شده باشد و خیلی از دلایل دیگر. (آموزش رفع خطای اتصال به پایگاه داده وردپرس)
در نهایت اگر هیچ یک از موارد بالا دلیل رخ دادن قفل شدن پنل مدیریت وردپرس نبود، احتمالا به دلیل وجود خطای صفحات سفید مرده در وبسایت شما باشد. این مسئلهای شناخته شده در وردپرس است و به دلایل مختلفی میتواند ایجاد شود. که یکی از مهمترین آنها حافظه کش وردپرس میباشد.
از دلایل دیگر رخ دادن این خطا میتوان به افزونهها یا قالبهای ناکارامد موجود در وردپرس شما اشاره کرد. اگر تمام موارد ذکر شده دلیل رخ دادن مشکل قفل شدن پنل مدیرت وردپرس نبود، خطاهای رخ داده در سورس وبسایتخود را بررسی نمایید. (آموزش رفع خطای صفحه سفید مرگ در وردپرس)
نتیجه پایانی
عدم ورود به پیشخوان وردپرس و یا همان قفل شدن پنل ادمین وردپرس میتواند به دلایل مختلفی ایجاد شود. ما در این مقاله به چهار دلیل از شایعترین آنها پرداختیم، از جمله:
ناصحیح بود نام کاربری یا رمز عبور
مشکل در URL صفحه اصلی وب سایت وردپرسی
مشکل در ایجاد ارتباط با پایگاه داده وردپرس
رخ دادن خطای صفحات سفید مرگ در وردپرس
امیدواریم این مقاله شما را در رفع مشکل آزار دهنده عدم ورود به پیشخوان وردپرس یاری کرده باشد.
موفق و پیروز باشید.
ثبت دیدگاه